10 aanvullende Behandelingen bij Chiropractie en de Zoekvolumes in Google

10 aanvullende Behandelingen bij Chiropractie en de Zoekvolumes in Google

10 aanvullende behandelingen bij
Chiropractie en de Zoekvolumes in Google

In dit artikel leer je:

  • Dat steeds meer mensen online zoeken naar een Chiropractor
  • De verhouding tussen de 10 meest uitgevoerde aanvullende behandelingen
  • De zoekvolumes in Google naar deze behandelingen in 2020

Zoals u als chiropractor ongetwijfeld weet groeit het aantal chiropractie cliënten in Nederland hard. Uit onderzoeken van de NCA in 2012 en 2018 blijkt dat jaarlijks 100.000 nieuwe cliënten hun weg vinden naar de chiropractor. In 2017 zijn niet minder dan 1 miljoen chiropractische consulten uitgevoerd.

Voor veel chiropractors is mond-tot-mond reclame een belangrijke bron van stabiliteit en groei. De chiropractors die wij kennen en waarvoor wij werken investeren ook veel in marketing en geven aan dat ook leadgeneratie via internet een belangrijk aanvoer kanaal is.

“De chiropractors die wij kennen en waarvoor wij werken investeren ook veel in marketing en geven aan dat ook leadgeneratie via internet een belangrijk aanvoer kanaal is.”

Zoekgedrag naar Chiropractie

Om u een idee te geven van het zoekgedrag, hierbij een paar interessante kengetallen.

 

Chiropractor

 

Chiropractor Amsterdam

 

Chiropractor Rotterdam

 

Chiropractor Utrecht

 

Uit het onderzoek van de NCA worden naast chiropractisch behandelingen, de onderstaande 10 aanvullende behandelingen voor chiropractors uitgevoerd.

Hoe kom je in Contact met deze Mensen om hen te Helpen?

Voor u als chiropractor kan de volgende data interessant zijn: De zoekvolumes in Google naar Dry Needling, Taping therapie en Triggerpoint therapie. U kunt bijvoorbeeld op uw website meer informatie geven over welke behandelingen u óók doet en daarmee uw cliënt nog beter van dienst zijn.

Het is natuurlijk ook interessant als u meer cliënten wil aantrekken. Dit zijn namelijk gerichte onderwerpen waarop een chiropractor specifieke behandelingen en oplossingen kan bieden. Bij zaken als voeding, houding en oefening kunt u die rol ook zeker vervullen, maar zijn er natuurlijk vele andere spelers op de markt (ook buiten uw branche) waarmee u dan concurreert.

Dry Needling

 

Medical Taping

 

Triggerpoint Therapie

 

Marketing kansen voor gezondheidsprofessionals

Ruim 70% van de Nederlanders zoekt online naar een zorgverlener. De online vindbaarheid van jouw praktijk is dus erg belangrijk. Samen met ons kunt u deze potentiële cliënten bereiken door gerichte, hoogwaardige content die is gekoppeld is aan een overzichtelijke en klantvriendelijke website.

Met zowel ervaring in de zorg als in online marketing, zijn wij de perfecte partner om jouw praktijk bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Al zes jaar helpen wij tientallen tevreden klanten vanuit ons kantoor in Amsterdam. Persoonlijk contact, meedenken met onze klanten en vernieuwende ideeën maken ons de ideale partner voor jouw als ondernemer in de zorg.

Neem vrijblijvend contact op.