Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Een constante stroom bezoekers door goede zoekmachine posities. Iedere dag opnieuw, helemaal gratis.

Meer bezoekers naar uw website

Zoekmachine optimalisatie of SEO heeft als doel om meer gratis bezoekers naar uw website te sturen.

Door de website te optimaliseren op het gebied van content, techniek en backlinks zorgen wij voor hogere posities binnen zoekmachines. Uw website wordt dan dus beter gevonden en beter bezocht.

Zoekmachine optimalisatie is een investering die blijvend rendement oplevert. Digitaal Heerschap werkt op basis van een doordacht plan om uw website meer autoriteit en omvang te geven. Door waarde te bieden voor zowel bezoeker als zoekmachine wordt uw website beloont met hogere posities en dus meer bezoekers.

Zoekmachine Optimalisatie door Digitaal Heerschap geeft blijvend resultaat!

“Begin met het einde voor ogen” Welke resultaten wilt u over een jaar behaald hebben?

Dr. Stephen R. Covey

Waarom Zoekmachine Optimalisatie door Digitaal Heerschap

Geschikt voor alle apparaten

Uw klanten gebruiken telefoons, tablets en computers om uw site te bekijken. Daarom zorgt Digitaal Heerschap ervoor dat ieder apparaat een optimale gebruikerservaring levert. Zo bent u altijd verzekert van een perfecte weergave.

Een complete strategie

Zoekmachine optimalisatie is het meest effectief wanneer dit op meerdere vlakken goed wordt uitgevoerd. Dit betekent zowel op uw website (on page optimalisatie) als buiten uw website (off page optimalisatie).

Hoogstaande Content

Content is meer dan een pagina vol woorden. Goede artikelen zijn informatief en interessant, gericht op uw bezoekers. Maar er zijn meer mogelijkheden dan alleen artikelen, denk ook aan testimonials en (korte) video’s over uw bedrijf.

Lokale SEO

De hoogste posities voor uw vakgebied in uw regio, dat is het doel van lokale zoekmachine optimalisatie. Wilt u in uw regio ook bovenaan staan wanneer potentiële klanten zoeken op “goede tandarts”, “kundig belasting advies” of “chiropractie Den Helder”