SEA

Search engine advertisment. Bepaal uw doelstellingen, trek relevante
bezoekers naar uw website en maak hen uw klant!

Direct contact opnemen.

Hoogwaardig, relevante leads.

Adverteren met Google Adwords is heel geschikt voor het bereiken
en meten van uw commerciële doelstellingen. Met een effectief
ingerichte advertentiecampagne staan uw advertenties bovenaan
de 1e pagina van Google, worden deze regelmatig aangeklikt door
geïnteresseerden en maken zij contact met u door uw moderne,
aantrekkelijke en effectieve website. Natuurlijk adverteren wij ook
op Facebook voor extreem specifiek gerichte campagnes. Online
Adverteren bij Digitaal Heerschap garandeert u van kwalitatieve leads!
“Niemand leest advertenties. Mensen lezen wat
hen interesseert en soms is dat een advertentie.”

De aanpak

Uw bedrijf leren kennen

Op welke markt begeeft u zich? Met welke uitdagingen heeft u hier te maken? Wat zijn uw wensen, passies en doelstellingen? Wij helpen u deze vragen om te zetten in cijfers. Want zo weten wij waar naartoe te werken – “Begin With The End In Mind” – Dr. Stephen R. Covey

Afspraken, doel & verwachtingen

Wij laten u onze werkwijze en resultaten zien. Als dit past bij uw bedrijf, is de kans op een succesvolle samenwerking groot. We maken een offerte met onze werkzaamheden en prijzen. Het betreft immers altijd maatwerk.

Opstarten / herinrichten

Beheerd u zelf uw Adwords Campagnes? Onze complimenten dat u de klantenwerving via dit kanaal aandacht geeft! Mogen wij deze voor u opstarten? Met onze ervaring in het opzetten en beheren van Google Adwords Campagnes zijn we goed in het sturen op conversie data – wat werkt wel en wat niet? We kijken dus graag naar wat u al bereikt heeft en hoe we het succes kunnen vergroten, of starten met data waarvan wij weten dat die eerder tot resultaten leidde.

Data analyse – maandelijks optimaliseren

Het zoekgedrag van mensen ontwikkeld en veranderd. Zo ook de software van zoekmachines als Google. Het beantwoorden van zoekintentie is daarbij een voortdurend proces van data analyse en bijsturen van input. Wij analyseren de resultaten, richten ons op wat werkt en investeren uw budget in dát wat u klanten oplevert.

Klanten werven met Google Adwords

Bij het opzetten van een effectieve advertentiecampagne zijn onder meer de volgende zaken belangrijk:

Het aantrekken van het juist publiek.
Advertenties die matchen met datgene wat mensen zoeken.
Landingspagina’s die matchen met datgene wat mensen zoeken en wat in de advertentie staat.
Landingspagina’s en een website die ervoor zorgen dat mensen de gewenste actie nemen.
Het opvolgen van aanmeldingen, inschrijvingen en telefoontjes van geïnteresseerde mensen.
Dus, zorg voor een effectieve Click Funnel > De zoekintentie van mensen snel en met veel gebruiksgemak beantwoorden.

En, zorg dat u deze geïnteresseerde mensen snel helpt > Wij kunnen een website voor u maken die bezoekers effectief omzet in meetbaar geïnteresseerde mensen. U bent aan zet wanneer de telefoon gaat en mails binnenkomen. Ook hierover adviseren wij graag.

Optimaliseren van Campagnes

Nadat jouw Google Adwords Account is aangemaakt en de campagnes zijn ingericht kan worden gestart met adverteren – laat die bezoekers maar komen!

Het is de kunst om alleen voor jouw bedrijf belangrijke bezoekers te naar jouw website te trekken. Hier zijn een aantal belangrijke zaken waarbij je daarop moet letten:

Bekijk welke advertenties leiden tot resultaat –hoe lang blijven bezoekers op uw website nadat ze op een advertentie hebben geklikt?
Welke advertenties leiden tot aanmeldingen op uw website?
Waardoor worden uw advertenties geactiveerd? Filter bezoekers die eigenlijk iets anders zoeken en focus op de bezoekers die uw klant kunnen worden.
Bepaal de ideale klikprijs door te variëren met biedingen. Wanneer haalt u het maximale aantal klanten tegen de voordeligste investering?
Wat is het gedrag van bezoekers op uw landingspagina en website? Sluit de boodschap goed aan op de zoekintentie?

Cijfers en Feiten over Google Adwords

Nederland telt 7,5 miljoen internetters in de leeftijd van 21 – 74 jaar.
89% van de desktop gebruikers, 99% van de smartphonegebruikers en 98%               van de tabletgebruikers zoekt op Google.
33% hiervan klikt op Google Adwords Advertenties.
Hiervan klikt 80% op de eerste 2 resultaten, 15% op het 3e en 4e resultaat                  en 5% op resultaat 5 t/m 10.
In Nederland adverteren duizenden bedrijven succesvol op Google.

 

Waarom Digitaal Heerschap?

Data Analyses

Wij analyseren de resultaten, richten ons op wat werkt en investeren uw budget in dát wat u klanten oplevert. Hierdoor worden uw campagnes iedere maand weer efficiënter en effectiever.

Hoog Rendement

U betaald enkel voor bezoekers die daadwerkelijk op uw advertenties klikken. Hierdoor bent u met de juiste advertentie verzekerd van een gerichte bezoeker die bewust naar uw site is gekomen.

CTR en CPC

De Click-Through-Rate en de Cost-Per-Click zijn indicatoren voor de populariteit van uw advertentie en de kosten per nieuwe bezoeker. Wij sturen uw campagnes altijd bij op basis van deze belangrijke indicatoren.

Volledig Transparant

U ziet ten alle tijd waar uw geld aan wordt besteed en wat er wordt gedaan met uw budget. Hierdoor bent u verzekert van een optimale investering van uw advertentie budget.

Neem vrijblijvend contact op.