Online adverteren

Bepaal uw doelstellingen, trek relevante bezoekers naar uw website en maak hen uw klant! 

Hoogwaardige en relevante Leads en Bezoekers

Adverteren met Google Adwords is heel geschikt voor het bereiken en meten van uw commerciële doelstellingen.

Met een effectief ingerichte advertentiecampagne staan uw advertenties bovenaan de 1e pagina van Google, worden deze regelmatig aangeklikt door geïnteresseerden en maken zij contact met u door uw moderne, aantrekkelijke en effectieve website.

Natuurlijk adverteren wij ook op Facebook voor extreem specifiek gerichte campagnes.

Online Adverteren bij Digitaal Heerschap garandeert u van  kwalitatieve leads!

“Digitaal heerschap heeft onze website een enorme boost gegeven! Bedankt!

Jelle Wingens – KoosRood

Waarom Online Adverteren bij Digitaal Heerschap

Data Analyses

Het zoekgedrag van mensen ontwikkeld en veranderd. Zo ook de software van zoekmachines als Google.  Wij analyseren de resultaten, richten ons op wat werkt en investeren uw budget in dát wat u klanten oplevert. Hierdoor worden uw campagnes iedere maand weer efficiënter en effectiever.

Hoog Rendement

U betaald enkel voor bezoekers die daadwerkelijk op uw advertenties klikken. Hierdoor bent u met de juiste advertentie verzekerd van een gerichte bezoeker die bewust naar uw site is gekomen.

CTR en CPC

De Click-Through-Rate (CTR) en de Cost-Per-Click (CPC) zijn indicatoren voor de populariteit van uw advertentie en de kosten per nieuwe bezoeker. Wij sturen uw campagnes altijd bij op basis van deze belangrijke indicatoren.

Volledig Transparant

U ziet ten alle tijd waar uw geld aan wordt besteed en wat er wordt gedaan met uw budget. Hierdoor bent u verzekert van een optimale investering van uw advertentie budget.