DSW Kuipstoel Kopen

Webdesign | Google ADs

Zoveel mogelijk kuipstoelen verkopen

Dit antwoord krijgen wij vaak te horen op de vraag ‘wat is het doel?’. Samen met de klant gaan wij brainstormen over hoe we dit kunnen bereiken. In dit geval was het noodzakelijk om de website een modernere uitstraling te geven, waarbij we conversie gericht de pagina’s gaan opbouwen.

Modern & Gebruiksvriendelijk

Dat waren de twee eisen van de website, voor de rest mochten we onze creativiteit gebruiken om de website in een kunstwerk te veranderen.

“Bedankt voor de uitgebreide uitleg. Fijn dat jullie
er weer zo gedetailleerd en analystisch induiken”

– Olaf Goulooze | Airline Refund

Waarom Digitaal Heerschap?

Responsive

Uw klanten gebruiken telefoons, tablets en computers. Daarom zorgen wij ervoor dat ieder apparaat een optimale gebruikerservaring levert.
.

Gericht op resultaat

Uw website heeft het doel om uw klanten te bedienen. Wij ontwerpen de website zo dat deze exact aansluit op de behoeften van uw klanten. Dit resulteert in een website die converteert.

Zoekmachine vriendelijk

uw website dient natuurlijk goed gevonden te worden. Digitaal Heerschap bereidt uw website technisch optimaal voor op de zoekmachines.

100% Tevreden

Ons ontwerp gebeurt op basis van uw wensen. Met uw kennis uit uw vakgebied gecombineerd met onze online ervaring realiseren wij een website die exact aansluit op uw behoeften.

Neem vrijblijvend contact op.