• +31 640896904
  • Hooivletstraat 64, 1086 VH, Amsterdam

Zoekmachine Optimalisatie

Uncategorized

Zoekmachine optimalisatie, meestal SEO genoemd, is de kunst om uw website aantrekkelijk te maken voor zoekmachines. Dit betekent dat uw website zo is opgebouwd dat deze door zoekmachines wordt gezien als een waardevolle toevoeging voor het internet.

Wanneer zoekmachines uw website waardevol vinden, dan zullen ze uw website prominenter weergeven in de zoekresultaten.

U wordt dan beloond met meer bezoekers!

Op deze wijze zorgt een geoptimaliseerde website dus voor meer bezoekers.

Digitaal Heerschap kan uw website op meerdere manieren aantrekkelijk maken voor zoekmachines:

  1. We kunnen uw website optimaliseren. Door teksten op de juiste wijze te schrijven, worden deze aantrekkelijker voor de zoekmachines. Ook de manier waarop uw website technisch ontworpen is, is een belangrijke factor voor de zoekmachines. Digitaal Heerschap verstaat de kunst om uw website zo vorm te geven dat deze optimaal is voor de zoekmachines maar nog steeds uitermate gebruiksvriendelijk voor uw bezoekers.
  2. we kunnen links aanleggen die naar uw website verwijzen. Deze links op andere sites naar uw website geven het signaal aan zoekmachines dat uw website waardevol is. Het aanleggen van de links is echter aan een aantal strenge eisen onderworpen. Slecht aangelegde links kunnen uw website daarom zelfs schaden!

De beste aanpak is natuurlijk de combinatie van beide. Een geoptimaliseerde website in combinatie met een goed linkprofiel is een garantie voor meer bezoekers.