• +31 640896904
  • Hooivletstraat 64, 1086 VH, Amsterdam

Website Inhoud

U geeft de mogelijkheid om via een click2sms knop een sms te sturen aan de shortcode. Deze sms bevat reeds het keyword. Door deze knop is het voor de eindgebruiker mogelijk het abonnement te bevestigen zonder de aanmeldbevestiging te hebben ontvangen/gelezen. De door u gebruikte methode van bevestiging voldoet niet aan de SMS Gedragscode, de aldus afgesloten abonnementen met Eindgebruikers zijn in strijd met de SMS Gedragscode tot stand gekomen. Op grond van artikel 14 onder de SMS Gedragscode sommeert het Loket u hierbij om abonnementen te staken binnen twee werkdagen na heden.Met de inhoud van uw website heeft u de kans uw bezoeker te laten zien wat uw specialisaties en kwaliteiten zijn. Deze website inhoud wordt vaak content genoemd.

U kunt door uw content laten zien dat u bekwaam bent op een bepaald gebied. U kunt uitleggen wie u bent en waarom uw bezoeker met u in zee moet gaan!

U kunt aantrekkelijke content ook gebruiken om meer bezoekers naar uw website te trekken. Goede content trekt uit zichzelf nieuwe bezoekers omdat sterke content wordt gewaardeerd door zowel Google als door uw bezoeker.

Onze web content schrijvers hebben de vaardigheden om uw boodschap op dié manier te schrijven dat zowel Google als uw bezoeker deze goed zal waarderen.

Enkele voorbeelden van onze content diensten:

Blog artikelen: Door een blog aan uw website toe te voegen kunt u uw mening rondom een bepaald onderwerp of ontwikkeling geven. Dit geeft u niet alleen een kans om uw expertise te tonen, een blog wordt door zoekmachines ook nog eens beloond met extra bezoekers.

Kennisbank: Een kennisbank is een verzameling van kennis rondom uw onderwerp. U kunt in een kennisbank lastige begrippen uitleggen of wat achtergrond informatie geven rondom een ontwikkeling. Door op uw overige pagina’s naar deze kennisbank te verwijzen hoeft u begrippen niet telkens opnieuw uit te leggen.

FAQ: Een vraag en antwoord sessie is zeer behulpzaam voor uw bezoekers. Zij kunnen direct een antwoord vinden op hun vragen. Ook voor u is een FAQ zeer aantrekkelijk:

  1. U bent minder tijd kwijt aan het beantwoorden van dezelfde vragen
  2. U geeft uw site meer omvang en dus meer autoriteit voor Google

Infographics: Het is goed om uw boodschap op meerdere manieren uit te dragen. Door informatie visueel aantrekkelijk te maken kunt u deze soms beter onder de aandacht brengen. Wij kunnen u helpen uw boodschap in een treffende infographic te verpakken.

Case Studies: Uw eigen ervaringen op schrift gesteld. U kunt hierbij denken aan praktijkvoorbeelden. Met een case study beschrijven wij hoe u voor u en uw bezoekers relevante zaken heeft aangepakt.

Wanneer u contact met ons opneemt kunnen we vrijblijvend bespreken of wij u ergens bij kunnen helpen.