Over Digitaal Heerschap

Digitaal Heerschap Helpt Advocaten aan Meer Cliënten

Ik werk samen met advocaten en juristen met als doel hun website zo in te richten dat deze website hen aan meer cliënten helpt.
Rolf Wouters digitaal heerschapDit vraagt om een mix van uitstraling, goede content en zoekmachine optimalisatie. Een website is te vergelijken met een digitaal visite kaartje.
Allereerst moet een visite kaartje er betrouwbaar en deugdelijk uitzien.
Maar ook de gegevens op het kaartje moeten kloppen. Ontbrekende informatie, slechte leesbaarheid of spelfouten zijn pijnlijk en kosten u cliënten.
Ten slotte moet het kaartje ook goed te verkrijgen zijn, uw kaartje wordt vaker gevonden op een drukke balie dan op het hoekje van uw bureau.
Al deze zaken zijn net zo belangrijk voor uw website.
Een website met fletse kleuren of onduidelijke tekst geeft geen vertrouwen bij de potentiële client.
Grove spelfouten of het ontbreken van complete pagina’s geeft zelfs een sterk negatief signaal af naar uw client.
En wanneer iemand in Google zoekt op “strafrecht advocaat” is het vervelend als de site van uw concurrent/collega boven uw resultaat komt..

Hoeveel beter zou het zijn wanneer uw site een bron van cliënten wordt!

Wat Gaat er voor U Veranderen

Alleen datgene wat beter kan. Als uw website op sommige gebieden al goed functioneert, Prima! Dan laten we dat zo. Ik pak de gedeeltes aan die niet optimaal zijn. Hierdoor zullen potentiële cliënten zich meer aangetrokken voelen tot uw website en uw praktijk. Mijn doel is om ervoor te zorgen dat u zich bezig kunt houden met datgene waar u goed in bent; het bijstaan van cliënten. Omdat ik u ontlast door het verzorgen van uw website, bent u geen tijd en aandacht meer kwijt aan randzaken maar kunt u zich concentreren op de reden waarom u rechtsgeleerdheid bent gaan studeren.

De deal is dus, minder randzaken en meer cliënten.

Dus, Waarmee Kan Ik U Helpen

Allereerst ben ik zelf rechtenstudent, ik begrijp dus wat wel en wat niet belangrijk is in het juridische veld.
Ik ben geen (snelle) reclame jongen, ik spreek uw taal.
Een website hoeft niet flitsend of hip te zijn. Wel moet uw boodschap worden gecommuniceerd en moeten potentiële cliënten te zien krijgen wat u hen te bieden heeft.
Wat maakt u anders dan uw concurrent/collega? Bent u persoonlijk, kundig, breed opgeleid, specialistisch of misschien wel allemaal?
In ieder geval, uw kantoor is niet standaard, saai, onvolledig, onduidelijk of gebrekkig. Waarom uw website dan wel?

Waarom Kan Juist Ik U Helpen

Zoals al eerder gezegd heb ik een “Rechtsgeleerdheid achtergrond” en werk ik exclusief in het juridische veld.
Dit in tegenstelling tot de marketing bureaus.
U behandelt waarschijnlijk niet zowel huurconflicten als strafzaken.
Waarom laat u dan geen specialist aan uw website werken?
Een reclame of webdesign firma werkt niet alleen aan uw site, maar ook aan de website van Snackbar Het Vet of aan de website van Bob’s Occasion Paradijs. Ik werk alleen aan de sites van juridische firma’s en advocaten kantoren.
Ik spreek uw taal en ben in staat uw boodschap op de website te communiceren.

Uw website is uw digitale visite kaartje, ik kan dit kaartje verbeteren en op de juiste plaats leggen.

Wat Kan Ik Concreet voor U Doen

Centraal staat uw boodschap, uw verhaal en de identiteit van uw kantoor. Ik kom met ideeën op basis  van uw visie en doelen. Er zijn dan meerdere zaken waarmee ik u kan helpen:

Design: Uw website moet passen bij de uitstraling van uw kantoor. Op basis van uw wensen kan ik de website zo vormgeven dat deze uw boodschap uitstraalt. Het design van een website stopt echter niet bij het uiterlijk. Minstens zo belangrijk is dat een site overzichtelijk en functioneel is. Het doel van de website is niet om een prijs in de wacht te slepen, het doel is om u aan meer cliënten te betalen.

Inhoud: Mogelijk wilt u een aantal aansprekende casus weergeven op site. Of misschien wilt u graag een aantal begrippen wat nader uitleggen. Ik zou ook een “nieuws” sectie in kunnen richten met de visie van uw kantoor op recente ontwikkelingen. Natuurlijk is het ook mogelijk om teksten wat duidelijker op te maken. Bijvoorbeeld het verkorten van zinnen, het controleren van de spelling of het aanpassen van onduidelijk taalgebruik.

Optimalisatie: Een mooie site is heel prettig. Maar deze site moet natuurlijk wel worden gevonden door cliënten. Door mijn optimalisatie wordt uw site aantrekkelijker voor Google. Dit betekent dat uw site hoger in de resultaten komt en dat u meer potentiële cliënten ontvangt.

Waarom Zou U Zich door Mij Laten Helpen

In het kort omdat ik u aan meer cliënten help. Ik sta voor mijn werk. Om deze reden kunt u binnen 30 dagen altijd uw geld terug krijgen. Als u niet tevreden bent over het resultaat, dan pas ik dit aan. Komen we er niet samen uit, dan betaalt u niet. Geen verdere moeilijkheden.

Tot op heden is dit niet voorgekomen!

Wie Ben Ik?

Het Digitaal Heerschap, Rolf Wouters.

Ik studeer Rechtsgeleerdheid en ben al jaren intensief bezig met Internet Marketing. Ik beheer meerdere websites en webwinkels. En nu combineer ik beide! Naast mijn internet activiteiten ben ik op de Rugby Pitch te vinden. Degelijk op kantoor door de week, rollend in de modder in het weekend. Mocht ik licht verfomfaaid voor u verschijnen dan weet u waar dat vandaan komt.


Contact

Digitaal Heerschap
Linnaeusparkweg 118-2
1098EK Amsterdam
Tel +31614975866
info@digitaalheerschap.nl