• +31 640896904
  • Hooivletstraat 64, 1086 VH, Amsterdam

Over Digitaal Heerschap

Uncategorized

Digitaal Heerschap Helpt U aan Meer Klanten

Wij werken samen met bedrijven met als doel hun website zo in te richten dat deze website hen aan meer klanten helpt.

Dit vraagt om een mix van uitstraling, goede content en zoekmachine optimalisatie. Een website is te vergelijken met een digitaal visite kaartje.

Allereerst moet een visite kaartje er betrouwbaar en deugdelijk uitzien.

Ook de gegevens op het kaartje moeten kloppen. Verbeteringen in informatie, leesbaarheid en spelling leveren u meer klanten op.

Ten slotte moet het kaartje ook goed te verkrijgen zijn, uw kaartje wordt vaker gevonden op een drukke balie dan op het hoekje van uw bureau.

Al deze zaken zijn net zo belangrijk voor uw website.

Een website met met verbeteringen in kleuren en teksten geven meer vertrouwen bij de potentiële klant.

En wanneer iemand in Google zoekt op “beste (uw branche) in (uw plaats) is het vervelend als de site van uw concurrent/collega boven uw resultaat komt.

Hoeveel beter zou het zijn wanneer uw site een bron van klanten wordt!

Wat Gaat er voor U Veranderen

Alleen datgene wat beter kan. Als uw website op sommige gebieden al goed functioneert, Prima! Dan laten we dat zo.

Wij pakken de gedeeltes aan die niet optimaal zijn.

Hierdoor zullen potentiële klanten zich meer aangetrokken voelen tot uw website.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat u zich bezig kunt houden met datgene waar u goed in bent; het uitoefenen van uw vak. Omdat wij uw website verzorgen van uw website, Kan u kunt u zich concentreren op de reden waarom u bent gaan ondernemen!

De deal is dus, wij verzorgen uw website en u krijgt meer klanten.

Dus, Waarmee Kunnen wij U Helpen

Centraal staat uw boodschap, uw verhaal en de identiteit van uw kantoor. Wij komen met ideeën op basis  van uw visie en doelen. Er zijn dan meerdere zaken waarmee ik u kan helpen:

Design: Uw website moet passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Op basis van uw wensen kunnen wij de website zo vormgeven dat deze uw boodschap uitstraalt. Het design van een website stopt echter niet bij het uiterlijk. Minstens zo belangrijk is dat een site overzichtelijk en functioneel is. Het doel van de website is niet om een prijs in de wacht te slepen, het doel is om u aan meer klanten te helpen.

Inhoud: Mogelijk wilt u een aantal aansprekende ervaringen weergeven op site. Of misschien wilt u graag een aantal begrippen wat nader uitleggen. Natuurlijk is het ook mogelijk om teksten wat duidelijker op te maken. Bijvoorbeeld het verkorten van zinnen, het controleren van de spelling of het aanpassen van taalgebruik.

Optimalisatie: Een mooie site is heel prettig. Maar deze site moet natuurlijk wel worden gevonden door klanten. Door onze optimalisatie wordt uw site aantrekkelijker voor Google. Dit betekent dat uw site hoger in de resultaten komt en dat u meer potentiële klanten ontvangt.

Waarom Zou U Zich door Ons Laten Helpen

 

Wij zijn al jaren intensief bezig met Internet Marketing. Wij beheren meerdere websites en webwinkels. Neem eens een kijkje op:

www.goodmorningbarista.com     

gmb logo

 

www.businessrugbynetwork.com

Business Rugby network