• +31 640896904
  • Hooivletstraat 64, 1086 VH, Amsterdam

Gratis Analyse

Waarom een gratis analyse?

Voor een succesvolle campagne moeten we enerzijds duidelijk hebben hoe uw website er nu voor staat en anderzijds wat u graag zou willen.

Door onze Quick-Scan wordt de status van uw website onderzocht en kunnen we op basis daarvan verder kijken of wij de juiste partij zijn om eventuele verbeteringen door te voeren.

Bij deze analyse houden wij uw site tegen het licht om te beoordelen op welke punten uw site beter kan presteren. Wij kijken hierbij naar zowel de inhoud, het uiterlijk als de gebruiksvriendelijkheid van de site.

Aan de hand van deze bevindingen kunnen wij een advies uitbrengen over wat er aan de site verbeterd kan worden zodat deze meer klanten zal opleveren.

Mocht u vervolgens interesse in meer klanten hebben, dan kunnen we overleggen of wij de juiste partij zijn om u te helpen.

De analyse is geheel gratis en vrijblijvend, u verplicht uzelf tot niets! Mocht er iets onduidelijk zijn dan kunt u ook altijd via de telefoon contact met ons opnemen.

Vul dit formulier in om een gratis analyse van uw website aan te vragen

Naam (verplicht)

Mail (verplicht)

Website (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

U ontvangt een rapport met daarin onze analyse van uw website.

Wij kijken hierbij naar de volgende zaken:

Uiterlijk: Is uw website uitnodigend voor cliënten?

Gebruiksvriendelijkheid: Is uw site duidelijk en overzichtelijk. Hoeveel moeite moeten cliënten doen om u te kunnen bereiken of om bepaalde informatie te kunnen vinden.

Inhoud: Kloppen de teksten op uw website. Staan er geen storende fouten of onduidelijke teksten op uw website. Snapt de bezoeker wat u probeert te vertellen.

Zoekmachine Optimalisatie: Is uw site optimaal vanuit het oogpunt van zoekmachines. Welke zaken zijn nodig om deze site boven de site van uw concurrent/collega te plaatsen. Ik maak hierbij gebruik van mijn eigen ervaring op dit gebied en van gespecialiseerde software.

Updates: Is de site up to date, wanneer onderdelen niet worden bijgehouden geeft dit een groot risico op hackers.

Overig: Is de site technisch in orde. Zijn er geen verouderde of kapotte onderdelen. Is de snelheid van de van de site in orde.

seo analyse juridische websiteDit is niet de volledige diepe analyse die wij zullen doen wanneer we besluiten met elkaar in zee te gaan. Dit is wel een goede indruk van de staat van uw website. Mocht naar aanleiding van deze analyse worden geconcludeerd dat wij u zouden kunnen helpen aan meer klanten, dan is de volgende stap een meer gedetailleerd rapport aan de hand van uw wensen.