Gratis Analyse

Waarom een gratis analyse?

Net zoals u uw client een eerste gratis afspraak biedt, zo doe ik dat ook.

 

analyse van uw juridische website

Bij deze analyse houd ik uw site tegen het licht om te beoordelen op welke punten uw site beter kan presteren. Ik kijk hierbij naar zowel de inhoud, het uiterlijk als de gebruiksvriendelijkheid van de site. Aan de hand van mijn bevindingen kan ik een advies uitbrengen over wat er aan de site verbeterd kan worden zodat deze meer cliënten zal opleveren.

Mocht u vervolgens interesse in meer cliënten hebben, dan kunnen we overleggen of ik de juiste persoon ben om u te helpen.

De analyse is geheel gratis en vrijblijvend, u verplicht uzelf tot niets!

Vul dit formulier in om een gratis analyse van uw website aan te vragen

Naam (verplicht)

Mail (verplicht)

Website (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

U ontvangt een rapport met daarin mijn analyse van uw website.

Ik kijk hierbij naar de volgende zaken:

Uiterlijk: Is uw website uitnodigend voor cliënten?

Gebruiksvriendelijkheid: Is uw site duidelijk en overzichtelijk. Hoeveel moeite moeten cliënten doen om u te kunnen bereiken of om bepaalde informatie te kunnen vinden.

Inhoud: Kloppen de teksten op uw website. Staan er geen storende fouten of onduidelijke teksten op uw website. Snapt de bezoeker wat u probeert te vertellen.

Zoekmachine Optimalisatie: Is uw site optimaal vanuit het oogpunt van zoekmachines. Welke zaken zijn nodig om deze site boven de site van uw concurrent/collega te plaatsen. Ik maak hierbij gebruik van mijn eigen ervaring op dit gebied en van gespecialiseerde software.

Updates: Is de site up to date, wanneer onderdelen niet worden bijgehouden geeft dit een groot risico op hackers.

Overig: Is de site technisch in orde. Zijn er geen verouderde of kapotte onderdelen. Is de snelheid van de van de site in orde.

 

 

 

seo analyse juridische websiteDit is niet de volledige diepe analyse die ik kan doen wanneer we besluiten met elkaar in zee te gaan. Dit is wel een goede indruk van de staat van uw website. Mocht naar aanleiding van deze analyse worden geconcludeerd dat ik u zou kunnen helpen aan meer cliënten, dan is de volgende stap een meer gedetailleerd rapport aan de hand van uw wensen. Hierin kijk ik dan grondiger naar uw website aan de hand van specifiek uw doelen met de website.

 


Contact

Digitaal Heerschap
Linnaeusparkweg 118-2
1098EK Amsterdam
Tel +31614975866
info@digitaalheerschap.nl