Diensten

Het doel van mijn diensten is u aan meer cliënten te helpen. Door mijn achtergrond in de Rechtsgeleerdheid begrijp ik beter dan algemene marketing bureaus waar u behoefte aan heeft.

Ik bied meerdere diensten aan, deze staan echter niet los van elkaar. Een website die logisch in elkaar zit, wordt beter gevonden in de zoekmachines. Een tekst met een goede opmaak maakt de website overzichtelijk. Wanneer ik dus aan u website werk, houd ik met alle terreinen rekening.

Wat kan ik doen om u aan meer cliënten te helpen:

Website Design: Een functionele en aantrekkelijke website wekt vertrouwen bij cliënten.

Website Inhoud: Duidelijke en informatieve teksten laten uw client weten wat u voor hem/haar kunt betekenen.

Zoekmachine Optimalisatie: Een website die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines wordt hoger weergegeven in de zoekresultaten.

Wilt u een complete website ontvangen, die geheel volgens uw wensen is vormgegeven? Dan vind u op de tarieven pagina drie pakketten die ik aanbied.

Ook kan ik u helpen bij het aanpassen en optimaliseren van uw huidige website. Ik kan de site gebruiksvriendelijker maken of een hogere positie in zoekmachine resultaten. Ook kan ik u helpen met teksten op uw website. Wanneer u enkele aanspreken zaken of casus die als voorbeeld kunnen dienen op uw website weer wilt geven, dan kan ik dat op de optimale manier voor u doen.

U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

 


Contact

Digitaal Heerschap
Linnaeusparkweg 118-2
1098EK Amsterdam
Tel +31614975866
info@digitaalheerschap.nl